/ 28.09.2018

Vilka drivkrafter har du?

Att skriva ner saker och sätta ord på tankar gör det alltid lite lättare att hitta rätt. Drivkrafter är en väldigt viktig del av hela din personlighet, men något som lätt tappas och får prioriteras bort för annat. Att sätta sig ner och fundera på vad är det som driver dig är viktigt! Vad får dig att gå upp ur sängen på morgonen och börja jobba?

Dessa är mina drivkrafter. Dela gärna med dig av dina på vår Facebooksida eller i ett mail till Hello@fashionstories.nu så följer vi upp med ett inlägg vad som är era drivkrafter. Kanske upptäcker du en ny!

Nyfikenhet är en stor drivkraft hos mig och gör att jag ständigt försöker utvecklas och lära mig nytt.

Nyfikenhet

Jag är och har alltid varit väldigt nyfiken på det mesta och nästa. Att få resa och upptäcka ett nytt land, en ny stad eller jakten på att ta nästa bild som jag längtar efter att få visa upp. Nyfikenheten är nog min starkaste drivkraft och är den som driver mig sökande ut i världen och att ständigt utvecklas som person och yrkesmässigt. Ända sedan jag har varit liten har jag vart en nyfiken själ. Att kasta mig in i det okända med huvudet före är något som lustigt nog gör mig väldigt exalterad. Detta kan ta sig ut i olika former; allt från en resa till en ny stad, en roadtrip någonstans till att säga ja till ett jobb långt utanför min egna bekvämlighetszon. Att upptäcka vad som döljer sig där bortom kullen eller bakom nästa dörr är det bästa jag vet.

Flera datorer står på ett bord.
Att får skapa saker med alla tillgängliga verktyg är en fantastisk känsla.

Skapa

Jag är kreatör rakt in i själen, jag vill göra saker! Skapa bilder, film, texter, hemsidor och böcker till att bygga saker. När jag var liten byggde jag allt från kojor i träden till svärd och sköldar (och så klart den obligatoriska smörkniven). När jag planerar en bild som jag vill ta, skissar på ett nytt bokprojekt eller utvecklar mitt företag med nya idéer brinner glöden i mig.

Spiderman sitter i ett fönster och läser en bok.
Att lära sig nytt och ständigt utvecklas om person är en stor del av mitt liv.

Utveckling och kunskap

Är något som jag värderar väldigt högt. Jag finner mig väldigt ofta sittandes och titta på olika spännande kurser och universitetsutbildningar. Jag tror aldrig att man är fullärd, utan det finns ständigt nya saker att lära sig och gammal kunskap att förfina. Att lära mig något nytt och känna att jag blir bättre på något är en fantastisk känsla som alla borde få uppleva mer.

Utvecklas som person och människa är även det något som ligger mig nära. Det ingår tillsammans med att må bra i kropp och själ. Att utvecklas som människa gör att jag även utvecklar mitt seende för världen, tar in nya influenser och öppnar upp mig för nya intryck. Detta i slutändan gör att även min kreativitet och mitt arbete blir bättre.

Dela gärna med dig av dina på vår Facebooksida eller i ett mail till Hello@fashionstories.nu så följer vi upp med ett inlägg vad som är era drivkrafter. Kanske upptäcker du en ny!

Leave a Reply